Fira halloween tillsammans med oss

Publicerad: Onsdag, 28 oktober 2020, Skribent: Johannes

Fira halloween tillsammans med oss på Science Fiction Bokhandeln!

Halloween är skräcken och gastarnas julafton. Det är då alla plastskelett och kostymer kommer fram ifrån skrymslen och vrår för självklart ska vi fira med pumpa och ståt. Vi bjuder därför in just dig till vårt digitala halloweenfirande!

Lördag den 31 oktober, kl. 17.00, publicera ett fullspäckat halloweenprogram på vår Facebook-sida och i tillhörande halloween-evenemang. Det blir författarbesök, musik och kanske en och annan överraskning.

Med oss har vi rollspelslegenderna Gunilla Jonsson och Michael Petersén som läser ett stycke ur sin kommande bok De levande döda. Författaren Per Faxneld berättar och läser ifrån sin senaste berättelsesamling Offerträdet. Självklart blir det även musik. Med oss under kvällen har vi orkestern Spårvägens Musikkår från Malmö som bjuder på ett medley bestående av musik ifrån filmen The Nightmare Before Christmas och Göteborgsbandet Vandor tar sig an rollerna som våra alldeles egna SF-gastar.

Så ta på dig din bästa kostym, bänka dig framför din dator, mobiltelefon eller surfplatta och fira halloween tillsammans med oss! Materialet är förinspelat och kommer att publiceras i vårt evenemang samt i vårt flöde på Facebook. I efterhand kommer du även finna materialet på vår Youtube-kanal och vår hemsida. Vi ses på lördag den 31 oktober, kl. 17.00. Välkommen!


Kommentarer

Nyhetsbrev