Everything Everywhere All at Once

Publicerad: Torsdag, 21 april 2022, Skribent: Johannes

Bio Roy och Science Fiction Bokhandeln bjuder in till nördpremiär av filmen Everything Everywhere All at Once

20 maj har den efterlängtade filmen Everything Everywhere All at Once biopremiär i Sverge. Tillsammans med biografen Bio Roy i Göteborg ger vi dig som kund hos oss möjligheten att köpa biljetter till premiärvisningen för endast 100 kr/ person (ord. 150 kr/person). Tryck på länken nedan och välj biljettalternativet ”SF-bok-biljett”. Det rabatterade priset registreras direkt. Notera att erbjudandet endast gäller på denna biograf/stad.

Bio Roy – köp din biljett HÄR.

Ett av decenniets mest häpnadsväckande filmäventyr kommer äntligen till Sverige. Everything Everywhere All at Once har sedan sin premiär blivit en sensation i hemlandet. Titeln är i skrivande stund rankad som den bäst filmen någonsin på filmsajten Letterboxd  och har ett användarbetyg av 8.9 på IMDb . Det är helt enkelt något så sällsynt som en rasande underhållande publik- och kritikerfavorit. Filmen har av en recensent beskrivits som ”The Matrix meets the multiverse”, vilket verkar väldigt lovande för alla sci-fi älskare.

I denna film får du som åskådare följa den utmattad kinesisk-amerikansk kvinnan Evelyn Wang, som spelas av Michelle Yeoh. Evelyn driver en kemtvätt tillsammans med sin man Waymond, men efter att felaktigt registrerat företagets skatt är dem nu under utredning av IRS. Under ett möte på IRS kontor startar plötsligt ett otroligt äventyr. Evelyn sveps plötsligt in i en verklighet bestående av flera parallella universum. Här är hon den enda som kan rädda världen. Enda sättet att lyckas med detta ödesmättade uppdrag är att utforska andra världar och genom dem parallella versionerna av sig själv de liv hon hade kunnat leva. Detta är en film som har allt du kan tänka dig. Här finner du storslagna slagsmålsscener, tydliga sci-fi kopplingar och magi, men ett vackert djup där du får följa flera karaktärers jakt på självförverkligande och lycka. Se trailern nedan för att få en tydligare bild av detta häpnadsväckande äventyr. Filmen är skriven och regisserad av det uppskattade radarparet Daniel Scheinert och Daniel Kwan (även kallade Daniels) som tidigare skapat titlar som filmen Swiss Army Man.

OBS: Notera att detta rabatterade pris ENDAST gäller till biovisningen den 20 maj 2022 på biograferna Bio Roy i Göteborg (Kungsportsavenyen 45). Erbjudandet räcker så länge det finns tillgängliga biljetter.

 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev