E3

Publicerad: Måndag, 11 juni 2018, Skribent: Nina

Spelmässan E3 är i full gång och nyheter (och rykten) om kommande spel och spelkonsoler haglar. Än så länge är det jättarna Microsoft, EA och Bethesda som haft sina presentationer. Ubisoft, Square Enix, Sony och Nintendo är schemalagda för idag och imorgon.

Mest spännande hittills? CD Projekt Reds (skaparna bakom The Witcher-spelserien) Cyberpunk 2077 förstås! Det var redan 2012 som de gick ut med att de jobbade på ett spel baserat på Mike Pondsmiths rollspel Cyberpunk 2020, och nu några år senare verkar det äntligen bli av!

Annat roligt som är på gång är förstås Fallout 76, där postapokalypsen tar klivet in i online-världen. Bethesda visade även en yttepytteliten trailer för Elder Scrolls 6, hoppas personligen på Elsweyr men gissningarna ligger på Sommerset Isles. Och sen låg fokuset på Elder Scrolls Blades, som inte är en remake av Battlespire, utan TES på mobilen.

Inga ögonbryn höjdes när Microsoft pratade Halo Infinite eller Gears of War.

Så vad kan vi vänta oss av de kommande konferenserna? Hoppet är ännu inte ute för något nytt om remaken av Final Fantasy 7, inte heller att vi faktiskt ska få höra något mer om Beyond Good & Evil 2, det är trots allt 15 år sedan den första släpptes…Kommentarer

Vill du skriva en kommentar? I så fall måste du logga in.