Digital nördparad 2020

Publicerad: Tisdag, 26 maj 2020

Vi gjorde det tillsammans ❤ Igår tågade årets digitala nördparad med pompa och ståt genom vårt Facebook-flöde, och idag ligger videomaterialet också uppe på Youtube!

Till torsdag förmiddag är det också öppet att och rösta på favoritbidraget i dräkttävlingen. Albumet innehåller ett 80-tal stiliga deltagare och röstningen sker så enkelt som en like och det är fritt fram att rösta på så många bidrag du vill.

Tillsammans med inskickade bidrag från våra kära följare på sociala medier, blev det en parad med fantastiska cosplayare, lajvare, trollkarlar, stormtroopers, handduksbärare och andra glada nördar för att fira den Internationella Nörddagen, som även är Handduksdagen  och Syrenkvistdagen. I spellistan på Youtube, och i flödet på vår Facebook, ser du alla delar av paraden: Studentorkestern Tongångarnes fanfar, själva dräktparaden , hälsningen från Nordic Garrison och en spexig föreställning från TvivelDiva i två delar: HÄR och HÄR.

Nästa maj är vi tillbaks med paraden, då förhoppningsvis marscherande genom Stockholm, Göteborg och Malmö igen. Kom gärna och fira nörderiets glädje med oss då också!

Gabriella


Kommentarer

Nyhetsbrev