De dödas dag!

Publicerad: Måndag, 2 november 2020, Skribent: Linda

Vi fortsätter Halloweenfirandet in på De dödas dag med denna video med förskräcklig högläsning och andra hemskheter! 

Gunilla Jonsson & Michael Petersén:
Om du var rollspelare under 80- och 90-talet känner du säkert igen namnen Gunilla Jonsson och Michael Petersén. Tillsammans står de bakom rollspelstitlar som Mutant och KULT. Nuförtiden skriver de romaner och äventyr till rollspel.I och med vårt halloweenfirande bjuder de på ett smakprov från sin kommande bok ”De levande döda” samt berättar om arbetet med äventyren de skrivit till det nya rollspelet Call of Cthulhu Sverige.

Per Faxneld:
Per Faxneld är docent i religionshistoria och expert på ockulta läror, känd bland annat för böcker som den prisbelönta "Satanic Feminism". 2020 gjorde han debut som skönlitterär författare med novellsamlingen "Offerträdet: Fyrtiofyra folkgotiska berättelser". Under detta evenemang bidrar Per med högläsning ur denna novellsamling.

Spårvägens Musikkår:
Spårvägens Musikkår från Malmö har varit med och skapat flera fantastiska Nördparader tillsammans med våra kollegor i Malmöbutiken. Under detta evenemang bjuder de på ett medley bestående av musik från filmen The Nightmare Before Christmas.

Vandor:
Det Göteborgsbaserade Power Metal-bandet Vandor bildades 2015. I början av 2019 släppte de sitt full längds album In the land of Vandor och spelat förband till artister som de finska power metal-legenderna Sonata Arctica. Under detta evenemang tar de sig an rollerna som våra egna SF-gastar och bjuder på en hejdundrande metalmedley bestående av klassisk skräckfilms-musik!

TvivelDiva
Opera möter dragshow, via pop, musikal och lieder. Mezzosopranen Sofia Flodin och pianisten/dragshowartisten Inga Tvivel sjunger och spelar tillsammans. Materialet är inspelat under deras konsert på bokhandeln i Gamla Stan, 2015


Kommentarer

Nyhetsbrev