Serie Den trolovade

När Kung Jameson tillkännager sin kärlek för Lady Hollis Brite blir hon både chockad och upprymd. Hon har trots allt vuxit upp på Keresken Castle, och tillsammans med adelns andra döttrar tävlat om kungens uppmärksamhet. Att fånga hans hjärta är en dröm som gått i uppfyllelse.
Men Hollis kommer snart till insikt om att det hon trodde att hon ville ha, att bli förälskad i en kung och bli krönt till drottning, kanske inte är det lyckliga slut hon egentligen önskat för sig själv. Och när hon träffar en utomstående med den mystiska kraften att se rakt in i hennes hjärta får hon veta att den framtid hon verkligen vill ha är något hon aldrig kunnat föreställa sig.

Kiera Cass f.1981 är en amerikansk författare bosatt i Christiansborg, Virginia. Hon har en examen i historia från Radford University och slog igenom som författare med serien The Selection som gick rakt in på första plats på New York Times Bestseller-lista, har jämförts med Hungerspelen och sålt 11 miljoner exemplar världen över. En filmversion av den första delen i serien produceras nu av Netflix. Den trolovade är första boken av två i Cass nya berättelse om en glimrande kunglig romans.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Den trolovade" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på våra nyhetsbrev