Star Wars: Clone Wars: The Lost Missions

Blu-ray: Star Wars: The Clone Wars

| Del 6 av 6 i serien Clone Wars (2008), hela säsonger
Star Wars: Clone Wars: The Lost Missions
Finns i lager?
Stockholm Hämta i butik
Göteborg Hämta i butik
Malmö Hämta i butik

All 13 episodes from the sixth season of the CGI-animated TV show.

Set in a galaxy far, far away after the events of 'Star Wars Episode II - Attack of the Clones' (2002) and before 'Star Wars Episode III - Revenge of the Sith' (2005), the series follows the adventures of Obi-Wan Kenobi (voice of James Arnold Taylor), his apprentice Anakin Skywalker (Matt Lanter) and rebellious female Jedi fighter Ahsoka Tano (Ashley Eckstein).

The episodes are: 'The Unknown', 'Conspiracy', 'Fugitive', 'Orders', 'An Old Friend', 'The Rise of Clovis', 'Crisis at the Heart', 'The Disappeared: Part 1', 'The Disappeared: Part 2', 'The Lost One', 'Voices', 'Destiny' and 'Sacrifice'.

Andra utgåvor av titeln

DVD (2021)
299 kr Läs mer


Prenumerera på våra nyhetsbrev