Kan du inte läsa det här mejlet? Du kan läsa det på nätet

Science Fiction Bokhandeln

Spelnyheter september 2018     

Vampire the Masquerade-dag i Stockholm

Lördag 8 september kommer White Wolf till vår butik i Stockholm för att presentera nya utgåvan av Vampire the Masquerade! Föredrag, tävling om signerade spelböcker, provspel av scenarion och mer! Läs mer här.

Månadens spel är Vampire the Masquerade

Vampire

Spelet som var först med att kombinera blodsugare, storstadsgäng och sociala intriger har kommit i ny utgåva, med moderniserad bakgrund och förbättrade regler. Kom till Stockholmsbutiken och träffa konstruktörerna lördag 8 september.

Läs mer

Snart är Warhammer Fantasy Roleplay tillbaka

Warhammer Fantasy RPG

Det är snart släppdags för Warhammer Fantasy Roleplay 4th Edition, från Cubicle 7 (The One Ring, The Laundry, med flera titlar). Rollspelet utspelar sig, tacksamt nog, fortfarande i det renässansanstruket murriga Old World många av oss känner och älskar från före Age of Sigmar.

Läs mer
Founders of Gloomhaven

Founders of Gloomhaven
ett byggaspel

Ett bygga- och resurshanterings-spel med kartbrickor, baserat i samma värld som det taktiska äventyrsspelet Gloomhaven. Det gäller att bygga upp staden Gloomhaven.

Läs mer
The Rise of Fenris

The Rise of Fenris
till Scythe

Den tredje expansionen till det ångpunkiga strategispelet Scythe kan spelas på två sätt - som en kampanj med fullt omspelsvärde eller som fristående moduler.

Läs mer
Delta Green

Delta Green
rollspelet

De båda grundregelböckerna till spelet där agenter kämpar mot cthulhoida fasor. Böckerna ligger i en kartongbox. Handler's Guide och Agent's Handbook finns också att köpa separat.

Läs mer
Tooth & Claw

Tooth & Claw
Warhammer 40K

Prisvärd Warhammer-låda med två arméer - Space Wolves och Genestealer Cults. En kampanj med fyra sammanlänkade delar ingår också. 

Läs mer
Paris Noveau

Exodus - Paris Noveau
ett utbrytarspel

Ett utbrytarspel från samma värld som kortspelen The Resistance och Coup. Det är ett fly-ur-det-slutna-rummet spel där det gäller att lösa gåtor och tolka ledtrådar.

Läs mer
Beta Quadrant Sourcebook

Beta Quadrant Sourcebook
till Star Trek RPG

En bakgrundsbok om den del av Vintergatan där flest Star Trek-äventyr utspelar sig, med solsystemet, Andoria, Vulcan och klingonernas världar.

Läs mer
Scum and Villainy

Scum and Villainy
rollspelet

Ett space opera-rollspel med skojare och banditer som sprider kaos bland stjärnorna. Regelsystemet har hämtats från fantasyspelet Blades in the Dark.

Läs mer
Rise of the Minibosses

Rise of the Minibosses
till Boss Monster

En expansion till kortspelet som inspirerats av svårslagna plattformsspel. Här dyker det upp farliga småbossar.

Läs mer
My Little Scythe

My Little Scythe
ett familjespel

Ett barnvänligt äventyrsspel inspirerat av (men regelmässigt helt olika) strategispelet Scythe. Varje spelare styr två små äventyrare i kungariket Pomme.

Läs mer
Photosynthesis

Photosynthesis
med svenska regler

Nu finns spelet där det gäller att ha koll på odlingsförhållanden och skapa en hållbar skog med svenska regler. Kolla också in ny kortspelet Klimatkoll.

Läs mer
Villainous

Villainous
ett Disneyspel

Spelarna kontrollerar kända skurkar från Disneyfilmer som alla har sin egen agenda, men störs av de andra spelarnas handlingar.

Läs mer
Magic Commander

Magic Commander Deck
till Magic the Gathering

Commander är en spelvariant som gör det möjligt att spela fler än två, även om den går att använda också med två spelare.

Läs mer

Alla spelnyheter hittar du här
SF-Bokhandeln AB - Box 2300 - 103 17 Stockholm
wwww.sfbok.se
Mejla frågor till fragor@sfbok.se
Våra butiker: Västerlånggatan 48, Gamla Stan, Stockholm (tel 08-21 50 52)
Kungsgatan 19, Göteborg (tel 031-730 93 00)
Södra Förstadsgatan 26, Malmö (tel 040-23 05 20)
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avboka här.

Facebook Twitter Rss Youtube Instagram