SF-Bokhandeln

SPEL I JUNI 2020

Svenska rollspel och HABA-kampanj

I isoleringens tid har svenska rollspelstillverkare arbetat flitigt i sina verkstäder. Här på bokhandeln har Michael och Gunilla precis lagt sista handen vid Tjurmannen från Kungsskär till svenska Call of Cthulhu. Gabriell de Bourgs En seans i Stockholm till samma spel har precis gått i tryck. Båda väntas landa på bokhandelsdisken i augusti.
Men flera rollspelsprodukter kommer redan den här veckan. Fria Ligan har färdigställt den senaste delen i Mutantsagan. Hindenburg heter spelet där en rykande, mörk storstad är scen för äventyren. Det dyker upp vilken dag som helst. Till Symbaroum kommer Spelledarens handbok också nu i veckan. Bittermarken, en efterlängtad kampanjbok till Svärdets sång, är också på väg in. Beräknad ankomst till midsommar. Håll koll på hemsidan!

Just nu har vi en kampanj för barnspel från HABA på hemsidan och i butikerna.

Spelkonst

Mighty Nein

Igår fick vi in en konstbok som följer äventyrargänget Mighty Neins strapatser i Wildemount, sedda genom Beauregard Lionetts ögon och med kommentarer från arkivarierna inom Cobalt Soul. Vi tipsar också om andra maffiga spelkonstböcker.

Läs mer

Spela med barn

Spela med barn

En vanlig fråga i butik är om vi har några spel för en X-åring, där “X” kan vara allt från 2 till 14 år. Givetvis har vi det! Daniel Krauklis tipsar om spel och ger råd kring hur du väljer det bästa barnspelet.

Läs mer
Tales from the Loop starter

Starter Set
310:-
Tales from the Loop

Startboxen till den engelskspråkiga utgåvan av rollspelet baserat på Simon Stålenhags konstböcker, det som på svenska heter "Ur Varselklotet".

Läs mer
Sword and Shield

Sword & Shield - Rebel Clash
65:-
Pokémon TCG 

Booster med tio kort till den senaste expansionen till Pokémon-kortspelet.

Läs mer
Karmaka

Karmaka
459:-
kortspel

Karma's a bitch, eller hur? Men enda vägen är framåt när du fötts som dyngbagge och ska jobba dig mot uppvaknandet. Inte helt allvarligt spel om karma och återfödelse. 

Läs mer
Oceans

Oceans
549:-
evolutionsspel 

Kortbaserat (jättesnygga kort med havsdjur!) spel där evolutionen i havet står i centrum. Spelet är fristående men ingår i samma serie som Evolution - the Beginning (nybörjarspel) och Evolution - Climate (klimatförändringar) 

Läs mer
Maracaibo

Maracaibo
799:-
av Alexander Pfister

Pirater och handelsfurstar i Karibien på 1600-talet är temat för veteranen Pfisters (som också gjorde bl.a Blackout Hong Kong) senaste spel.

Läs mer
Cat Rescue

Cat Rescue
249:-
samarbetsspel

Ett vansinnigt gulligt samarbetsspel där det gäller att rädda katter.

Läs mer
Play the Patriarchy

Play the Patriarchy
299:-
party-kortspel

Matcha ihop ord och fraser för att nå knasigaste och mest anti-patriarkala effekt.

Läs mer
Aunt Agatha

Aunt Agatha's Attic
249:-
förhandlingsspel

Inget för släktingar närmare varandra som käbbel om prylar, eller hur? Här är det prylarna på tant Agathas vind som ska delas upp mellan kusinerna.

Läs mer
Fallout Shelter

Fallout Shelter
449:-
brädspel

Bombvalvets ledare är död! Hur ska ni kunna hålla stämningen uppe i er underjordiska tillflyktsort? Tävla om at bli den bästa valvledaren och skydda valvets invånare från monster och strålskador.

Läs mer

 ALLA MÅNADENS SPEL HITTAR DU HÄR

SF-Bokhandeln har butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö
www.sfbok.se - fragor@sfbok.se

Våra butiker: Västerlånggatan 48, Gamla Stan, Stockholm (tel 08-21 50 52)
Kungsgatan 19, Göteborg (tel 031-730 93 00)
Södra Förstadsgatan 26, Malmö (tel 040-23 05 20)

Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avboka nyhetsbrevet.

 

Kan du inte läsa det här brevet? Läs det på nätet

Youtube Facebook Twitter Instagram Rss