Så här besöker du oss coronasäkert

Kära medresenärer i bokhandelsrymden, vi lever i konstiga tider! Efter en dyster vår och endast snäppet ljusare sommar, förstår vi såklart att suget efter att gå ut och strosa bland hyllorna och upptäcka allt som står i våra vinklar och vrår är stort och vi älskar att ha er här.

Men tyvärr är inte pandemin slut än och vi vill därför berätta om när det finns mest plats i våra butiker. Vi följer Svensk Handels och Folkhälsomyndighetens regler och ser till att det är möjligt för alla våra kunder att hålla avstånd, vilket kan innebära kö utanför butikerna. Självfallet finns också handsprit tillgänglig i alla butiker.

När är det alltså säkrast att ta en sväng förbi oss? I alla tre butiker är det helgtid lugnast lördagar mellan klockan 10-12 och efter kl 16söndagar efter kl 15. Vi har sällan trängsel vardagar, utom fredagar efter klockan 16 och kvällar precis när lönen kommit.

Missa inte heller vår fina funktion Hämta i butik, där du kan reservera de varor du vet att du vill köpa via nätet. När du fått mejlbekräftelsen, är det bara att komma in och hämta i kassan. Naturligtvis har vi också vårt sortiment tillgängligt för hemleverans!

Varmt välkommen, tillsammans håller vi oss säkra!

Undvik att handla när det riskerar att bli trångt. Se nedan för attt planera dina besök. Höga staplar betyder lite mer folk. Måndag till torsdag är det i allmänhet lugnt i alla butikerna:

Nyhetsbrev