Hämta i butik & undvik trängsel

För att minska risken för smitta och göra det lätt att handla tryggt från oss, har vi här samlat ett antal goda råd för dig som kund.

1. HANDLA ONLINE
Alla säkraste metoden, för dig som redan nu vet precis vad du ska köpa – och är du osäker, maila, Facebooka eller Instagramma oss gärna för råd och hjälp!

2. ANVÄND HÄMTA I BUTIK
Om du ska besöka oss, har du ofta produkter på ”måste-ha”-listan. Vi rekommenderar att du, dagen innan eller samma dag du tänkt komma, letar upp de varorna här på sfbok.se och använder funktionen Hämta i butik för att reservera dem.
I Göteborg kan du då hämta ut dem ur egen lokal med minimal trängsel, och i Malmö och Stockholm går du direkt till kassorna för att plocka upp dina undanlagda saker.
Även om du ströshoppar lite, underlättar denna metod för oss och dig hanteringen, och gör att det blir mindre risk för trängsel. Det betyder också att en sak inte riskerar att ta slut medan du står och bläddrar i en annan bok.

3. BESÖK OSS NÄR DET ÄR MINST TRÄNGSEL
Ibland vill och måste man browsa runt, särskilt när det handlar om att köpa presenter till inbitna nördar. Om du har möjlighet, kom gärna på de tider när det är minst folk i butiken. Mindre stress och trängsel, mer personal som kan hjälpa till, och en trevligare upplevelse för alla.

 

Prenumerera på våra nyhetsbrev