Kommande titlar

Topplistan

Kalendern

28 sep
Torsdag den 28 september välkomnar vi författaren Jörgen Jörälv till Göteborgsbutiken. Jörgen kommer signera den uppskattade boken "Delta science fiction - historik och bibliografi".
28 sep till 01 okt
Det är dags för 2023 års upplaga av Bokmässan i Göteborg! Vi är på plats hela mässan, 28 september till 1 oktober, i vår sedvanliga monter i bredvid serie & fantastikscenen.
29 sep
Fredag den 29 september har vi glädjen att välkomna Johan Egerkrans, E.P. Uggla och Tomas Härenstam till vår butik på Kungsgatan i Göteborg. Evenemanget bjuder på panelsamtal, följt av signering.
14 okt
För den bredare allmänheten är Anders mest känd som folkkär komiker, skådespelare och underhållare. Men som livslång rollspelare och inbitet Call of Cthulhu-fan har han på senare år allt mer tagit rollen som ambassadör för rollspelshobbyn. Nu är han aktuell som författare till "Räddaren i Nöden" - ett fristående äventyr till rollspelet Call of Cthulhu Sverige.
27 okt
Fredag den 27 oktober får Göteborgsbutiken besök av David Nessle. David kommer signera bla. den (då) helt nya boken ”Muralgranskaren IV - Utan trosbekännelser i Wittenberg”. Signeringen startar kl. 17.00. Välkomna!
31 okt
Tisdag den 31 oktober har vi glädjen att välkomna illustratören och författaren Johan Egerkrans till vår butik i centrala Malmö.

Prenumerera på våra nyhetsbrev