Topplistan

Kommande titlar

Kalendern

17 feb
International Board Gamers är en förening vars syfte är att genom brädspel låta dig finna nya vänner från hela världen. Var annan fredag är vi otroligt glada att välkomna dem till Café Sirius!
19 feb
Söndag den 19 februari är alla barn och unga i åldrarna 9 till 14 år välkomna till en spännande spelsdag i Café Sirius. Det blir en dag fylld med massor av lätta och roliga spel. Välkomna!
24 feb
Fredag den 24 februari välkomnar vi dig till Disney-quiz i Café Sirius. Ta med dina vänner (eller hoppa in i ett lag på plats).
03 mar
International Board Gamers är en förening vars syfte är att genom brädspel låta dig finna nya vänner från hela världen. Var annan fredag är vi otroligt glada att välkomna dem till Café Sirius! Platserna till evenemanget är på drop-in och det är först till kvarn som gäller.
17 mar
Fredag den 17 mars besöker författaren Orest Lastow vår butik i Malmö och förhandssignerar sin kommande bok ”Världen är min”. Ta möjligheten att vara bland de första att uppleva andra delen i science fiction-trilogin PetaHertz!
17 mar
International Board Gamers är en förening vars syfte är att genom brädspel låta dig finna nya vänner från hela världen. Var annan fredag är vi otroligt glada att välkomna dem till Café Sirius! Platserna till evenemanget är på drop-in och det är först till kvarn som gäller. Vi tar ej emot förhandsbokningar á International Board Gamers räkning.
07 apr till 09 apr
Som vanligt dyker vi upp och säljer spel på Göteborgs stora spelevenemang i påsk.

Prenumerera på våra nyhetsbrev